Hány lakást venne az árából?
2017-12-06
Elhunyt a francia Elvis
2017-12-10

Balhé az új Queen film körül

Átmenetileg szünetel a Bohemian Rhapsody, a Queen és Freddie Mercury történetére fókuszáló film forgatása. A mozit rendező Bryan Singer (Közönséges bűnözők, X-Men-filmek) a 20th Century Fox szerint egészségügyi okokból hagyta ott átmenetileg a forgatást. A pletykák szerint nem ez volt az első eset, hogy Singer távol maradt a londoni forgatásról, mivel többek között konfliktusai voltak a Mercuryt játszó színésszel, Rami Malekkal.

Ahogy az várható volt, a filmet rendező Bryan Singer és a Fox útjai elválnak. A döntésre azután került sor, hogy a rendező nem tért vissza a londoni forgatásra szabadsága után.

A Fox december 4-én rövid közleményben ezt be is jelentette.

Az ügy onnan indult, hogy Singer a tervekkel ellentétben nem tért vissza a londoni forgatásra a Hálaadásra kapott szabadsága után, miközben még két-három hétnyi felvétel állt a stáb előtt. A Fox ezek után döntött úgy, hogy szerződést bont a rendezővel.

Singer kirúgásának híre után közleményt adott ki, melyben azt állítja, korábban kérte a stúdiótól, hogy több szabadságot vehessen ki, ami alatt súlyos beteg édesanyjával lehet Amerikában. “Sajnos a stúdió nem ment bele ebbe, és felbontotta a szerződésemet” – írja Singer, aki levelében cáfolta azokat a pletykákat, melyek szerint azért kellett távoznia, mert nem jött ki a Mercuryt alakító színésszel, Rami Malekkal. “Voltak nézetkülönbségeink, de Rami és én túlléptünk ezeken, és folytattuk a munkát.”

A Fox a hírek szerint már napok óta Singer pótlásán munkálkodik, hiszen még minimum kéthetes forgatás áll a stáb előtt, és a 2018 karácsonyára tervezett premiert sem akarják elhalasztani.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.